Betyg

Fördelar

  • 25 GB data
  • Från 199 SEK

Besök nu

Läs mer

Halebop - vårt omdöme

Halebop, operatören vars reklamfilmer de flesta känner till, har sedan starten år 2000 tagit Sverige med storm. Vid företagets start erbjöds schyssta mobilabonnemang av hög kvalitet till ett lågt pris som kom att bli raketstarten på Halebops karriär. Idag har Halebop en trogen kundkrets och de kan faktiskt skryta lite med det faktum att de haft Sveriges nöjdaste kunder flera år i rad!

Smarta lösningar till ett rimligt pris

Halebop erbjuder sina kunder lysande lösningar, oavsett om det gäller abonnemang, kontantkort eller mobilt bredband. Använder du dig av Halebop kan du förvänta dig riktigt bra täckning (eftersom Halebop använder sig av Telias nät vilket är rikstäckande) samt stora mängder surf till ett vettigt pris. Dessutom erbjuder även Halebop ett mobilt bredband där du surfar blixtsnabbt med 4G. Du kan även slippa bindningstiden om du önskar eller köpa en ny surfplatta eller 4G-router i samband med ditt mobila bredband med bindningstid.

Halebop Mobilt Bredband – detta får du

Halebop erbjuder abonnemanget Halebop Mobilt Bredband. Det ser ut på följande vis:

  • 25 GB surf varje månad.
  • Du surfar riktigt snabbt (upp till 100 Mbit/sekund) med 4G.
  • Du betalar endast 199 kr/mån, vilket är mycket billigt med tanke på innehållet.
  • Slipp bindningstid.

Detta mobila abonnemang passar dig som surfar med måtta. Du surfar runt regelbundet, kanske främst i jobb eller skolarbete, lyssnar på lite musik under dagarna och kanske streamar någon film då och då. SIM-kortet passar både i en router och i en surfplatta, som du dessutom kan köpa i samband med det mobila bredbandet till ett riktigt schysst pris.