Betyg

Fördelar

  • 3 GB data
  • Från 149 SEK

Besök nu

Läs mer

Tre - vårt omdöme

Tre har, sedan sin lansering år 2000, snabbt vuxit till att bli en av jättarna inom mobil kommunikation i Sverige. I början av sin karriär satsade företaget mycket på den då väldigt moderna 3G-tekniken, vilket var en bidragande faktor till deras stora popularitet. I dagsläget ligger Tre fortfarande i framkant när det gäller satsningar på 4G-nät vilket har gjort att företaget är minst lika populära idag.

Surfmängd som passar alla

Tre erbjuder en stor valfrihet när det kommer till mobila bredband. Du kan välja en surfmängd på allt ifrån 3 GB, som är det billigaste alternativet, till hela 200 GB. Detta innebär att du kan välja ett alternativ som passar just dig och dina behov när det kommer till surfande. Vet du att du surfar aktivt varje månad, och till exempel streamar film regelbundet, kan en datamängd på 60 GB vara ett bra alternativ medan 200 GB kan vara bra om hela din familj ska surfa på samma mobila bredband.

Dessutom kan du också få rabatt om du köper en router eller en surfplatta samtidigt som du köper ett mobilt bredband ifrån Tre.

Ta med dig bredbandet med 3Kontant

Tre erbjuder även ett alternativ för dig som vill surfa snabbt och slippa bindningstider. Detta alternativ heter 3Kontant och låter dig använda ditt mobila bredband när du vill, vilket kan underlätta för dig om du vill använda ditt bredband i perioder, till exempel på skidresan eller under vistelsen i sommarstugan. Har du redan ett modem eller en router kan du köpa ett startpaket för 99 kr/mån innehållande SIM-kort laddat med 5 GB surf som är giltig i en vecka.