Betyg

Fördelar

  • 40 GB data
  • Pris 249 SEK

Besök nu

Läs mer

Telenor - vårt omdöme

Telenor, en internationell jätte inom mobiltelefoni och datakommunikation, bedriver verksamhet i hela 13 olika länder. Faktum är att Telenor Sverige har omkring 2,5 miljoner kunder inom mobiltelefoni och över hela 600 000 bredbandskunder. Med andra ord kan man lita på att Telenor erbjuder riktigt bra lösningar med tanke på den enorma och trogna kundkretsen.

Täcker 99 % av Sverige

Med tanke på att Telenors mobila bredband når hela 99 % av Sveriges befolkning kan man förstå varför företaget har så många kunder. Dessutom är det inte nog med att bredbandet har bra täckning, det är även stabilt och snabbt. Dock kan hastigheten självklart variera beroende på vart du befinner dig i förhållande till Telenors mast. Det kan till exempel bero på hur tät bebyggelsen är runt din bostad där bredbandet används.

Detta ingår i Telenors mobila bredband

Telenors mobila bredband passar dig som använder internet måttligt. Du använder internet mest för att surfa runt (kanske främst i skolarbetet) mailar och använder Spotify några timmar om dagen. Kanske streamar du film eller serier lite då och då. Hur som helst så surfar du riktigt snabbt i 4G och för 249 kr/mån får du hela 40 GB att surfa för, vilket är en väldigt rimligt pris med tanke på den stora surfmängden.