Betyg

Fördelar

  • 5 GB data
  • Pris 149 SEK

Besök nu

Läs mer

Tele2 - vårt omdöme

Tele2 är ett av de allra största företagen när det gäller mobiltelefoni och bredband. Företaget har sedan starten 1993 etablerat sig i hela 10 olika länder och har idag över 38 miljoner kunder! Tele2 var faktiskt ett av de telefoniföretag som bidrog till att det mobila bredbandet blev så populärt under en väldigt kort tid.

Tele2 erbjuder en hel del tjänster

Hos Tele2 hittar du både mobiltelefoni och mobilt bredband, som är de allra populäraste tjänsterna, men det erbjuds även fast telefoni samt digital-TV med ett enormt utbuder av kanaler. Just när det gäller bredband är faktiskt Tele2:s mobila bredband ett av marknadens bästa. Det når ut till stora delar av Sverige och är minst lika snabbt som det är stabilt.

Bredband ADSL

Tele2 erbjuder billiga och enkla bredbandslösningar via telefonjacket (så kallad ADSL) med bindningstid på minst ett år och hastigheter som ligger mellan 2 Mbit/sekund – 60 Mbit/sekund. Exakt vilken hastighet kunden kan komma upp i beror lite på vart kundens bostad ligger i förhållande till telestationen.

Priserna för ADSL bredband ligger på mellan 329 kr/mån till 459 kr/mån, dock får du rabatt om du redan har fast telefoni hos Tele2.

Mobilt bredband

Nedladdningshastigheterna som erbjuds i samband med de mobila bredbanden som erbjuds ligger på mellan 5 Mbit/sekund och 80 Mbit/sekund. Storleken på de olika datapaketen kan ligga på allt mellan 5 GB (149 kr/mån) till 200 GB (599 kr/mån). Det finns ett datapaket som passar de flesta helt enkelt.

Routers och modem kan inkluderas i dessa mobila bredbandslösningar och bindningstiderna kan variera, antingen kan man slippa bindningstiderna helt och hållet eller bli bunden till ett kontrakt på upp till två år.