Tele2

Tele2 är ett av de allra största företagen när det gäller mobiltelefoni och bredband. Företaget har sedan starten 1993 etablerat sig i hela 10 olika länder och har idag över 38 miljoner kunder! Tele2 var faktiskt ett av de telefoniföretag som bidrog till att det mobila bredbandet blev så populärt under en väldigt kort tid…

Telenor

Telenor, en internationell jätte inom mobiltelefoni och datakommunikation, bedriver verksamhet i hela 13 olika länder. Faktum är att Telenor Sverige har omkring 2,5 miljoner kunder inom mobiltelefoni och över hela 600 000 bredbandskunder. Med andra ord kan man lita på att Telenor erbjuder riktigt bra lösningar med tanke på den enorma och trogna kundkretsen. Täcker 99..

Tre

Tre har, sedan sin lansering år 2000, snabbt vuxit till att bli en av jättarna inom mobil kommunikation i Sverige. I början av sin karriär satsade företaget mycket på den då väldigt moderna 3G-tekniken, vilket var en bidragande faktor till deras stora popularitet. I dagsläget ligger Tre fortfarande i framkant när det gäller satsningar på..

Halebop

Halebop, operatören vars reklamfilmer de flesta känner till, har sedan starten år 2000 tagit Sverige med storm. Vid företagets start erbjöds schyssta mobilabonnemang av hög kvalitet till ett lågt pris som kom att bli raketstarten på Halebops karriär. Idag har Halebop en trogen kundkrets och de kan faktiskt skryta lite med det faktum att de..

Hallon

Hallon är en utav de allra nyaste aktörerna på marknaden för mobil kommunikation. Företaget slog upp sina portar för första gången år 2013 med affärsidéen att erbjuda låga priser utan onödigt krångel, vilket de verkligen har lyckats med om man tittar på företagets trogna kundkrets. Dessutom är de tjänster som Hallon erbjuder tillgängliga för 99..